دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب روانشناسی کودکان و نوجوانان استثنائی بهروز میلانی فر در ۴۵ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل چهارم : کودکان تیزهوش یا سرآمد
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل چهارم کتاب روانشناسی کودکان و نوجوانان استثنائی بهروز میلانی فر چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
کودکان تیزهوش یا سرآمد
uهمانطور که در صفحات قبل آمد در تقسیم بندی وکسلر به کودکانی که هوشبهر از ۱۳۰ به بالا داشتند کودکان تیزهوش یا سر آمد می گفتند که ۲/۲ % افراد مورد آزمایش را تشکیل می دادند. عقیده بر این است که افرادی که هوشبهر از ۱۴۰ به بالا دارند به طور متوسط ۱٪ اجتماع را تشکیل میدهند و چون تعداد این افراد کم است؛ لذا جزو کودکان استثنائی به شمار می آیند. به عبارت دیگر همان طور که کودک عقب مانده استثنایی است، کودک تیزهوش نیز استثنایی است.
uو باید دانست که بین عقب ماندگی و هوش طبیعی در افراد حد و مرز قطعی و معینی وجود ندارد. هرکس در مقایسه با افراد باهوش تر از خود عقب مانده محسوب شود. به همین ترتیب در افرادی که از هوشبهر بیشتری برخوردارند نیز حد و مرز معینی وجود ندارد. به همین جهت لغت نابغه با مرز نابغگی کم کم منسوخ شده و افرادی که هوشبهر از ۱۴۰ به بالا دارند به نام کودکان ممتاز با سرآمد نامیده می شوند. با وجود این در بعضی از کتابها در مورد افراد با استعداد تقسیم بندی هایی وجود دارد، مثلا کودکانی که هوشبری بین ۱۴۰ تا ۱۷۰ دارند ممتاز با سرآمد و افرادی که دارای هوشبهر از ۱۷۰ به بالا هستند نابغه” نامیده می شوند.
u/ از نظر تعریف به کودکی تیزهوش گفته میشود که با کمک فکر و استدلال و استفاده از فرایندهای ذهنی عالی بتواند فضاوت صحیح بکند و دارای استعدادی خاص در کارهای خلاقه باشدار نزولی، اسمیت و رئیس تیزهوشی را اینگونه تعریف کرده اند: «فردی با قوای ذهنی عالی نیروی خلاقیت و دارای انگیزه های خاص و با ارزش که کودک را کاملا از همسالان متمایز می کند و او توانایی این را دارد که سهم و ارزش قابل قبولی در اجتماع خود داشته باشد،.
محتوای اسلاید سوم
uدر تعریف کودکان تیزهوش همان مشکلات تعریف کودکان عقب مانده ذهنی را داریم و علت این اختلاف نظرها به عوامل زیر بستگی دارد:
u١. این افراد در چه قسمت ها و راه هایی و به چه طریقی تیزهوش هستند (از نظر هوشبهر، قدرت خلاقیت، بصیرت و بینش در مسائل، استعداد خاص، تحصیلات دانشگاهی، قضاوت و استدلال) و یا همه عوامل فوق با هم؟
u۲- چطور تیزهوشی فرد اندازه گیری می شود، با آزمون های هوشی استاندار شده، با گزارش تحصیلی، با قضاوت آموزگاران و یا رفتارهای او در مدرسه، منزل و …؟
u۳- چه درجه ای از عوامل و موارد فوق باید وجود داشته باشند که به کودک تیزهوش گفته شود؟ ۵۰، ۹۰٪ یا ۹۹٪ البته در مقایسه با گروه شاهد؟
u۴- گروهی را که مورد آزمایش قرار میدهند از چه کسانی تشکیل یافته اند. این گروه هم سن، از یک نژاد، منطقه، کشور و فرهنگ و … هستند؟
u۵ با چه آزمونی این افراد را آزمایش می کنند؟ بطور مثال آزمون بینه سیمون فقط فعالیت های درسی و اینکه کودک می تواند درس بخواند یا نه تعیین می کند. در صورتی که کارهای گیلفورد در مورد اطلاعات عمومی، درک معنی و مفهوم، فرهنگ لغات بخصوص خلاقیت بوده و در حقیقت هوش کلی با توانائی قوای ذهنی را مورد مطالعه قرار میدهد.؟
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب روانشناسی کودکان و نوجوانان استثنائی بهروز میلانی فر
دانلود پاورپوینت فصل دوم کتاب روانشناسی کودکان و نوجوانان استثنائی بهروز میلانی فر
دانلود پاورپوینت فصل سوم کتاب روانشناسی کودکان و نوجوانان استثنائی بهروز میلانی فر
دانلود پاورپوینت کودک استثنائی در ۲۹ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد
دانلود پاورپوینت تست نئو در ۱۱ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد