دانلود پاورپوینت فصل سوم کتاب خانواده در نگرش اسلام و روانشناسی محمد رضا سالاری فر در ۴۰ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل سوم : ارکان خانواده
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل سوم کتاب خانواده در نگرش اسلام و روانشناسی محمد رضا سالاری فر محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید سوم
١. مسئولیتهای متقابل زن و شوهر
اساس تشکیل خانواده، ازدواج دو بزرگ سال با جنسیتهای مخالف است. اولین وظیفه این دو، سازگاری و تطابق با یکدیگر است. همانندی و تشابهات زن و شوهر، آنها را به زندگی مشترکی برانگیخته است. با وجود این، آنها دو شخصیت متفاوت و منحصر به فرد هستند که خلق و خو، عواطف، انگیزه ها و ارزشهای ویژه ای دارند. زن و شوهر باید برای سازگاری، بخشی از ترجیحات و عقاید شخصی خود را به مرور زمان کنار گذاشته و هر طرف، بخشی از حقوق مستقل دیگری را بپذیرد.
۱-۱ سازگاری اولیه: تعالیم اسلام برای تنظیم روابط زن و شوهر، توصیه هایی به هر یک دارد که با ابعاد روانشناختی آنها متناسب است. در کلمات اولیای دین (ع) به دو نکته مهم روانشناختی در برخورد با زن اشاره شده است. اولین نکته به تفاوت روانی زن و مرد باز می گردد. ویژگی های روانی و شخصیتی زن با مرد متفاوت است، و مرد نباید بر اساس ویژگی هایی که در خود و سایر مردان می بیند، زن را بسنجد و انتظار داشته باشد که از لحاظ روانی کاملا با او هماهنگ باشد. اگر مرد بر این شیوه اصرار ورزد، به شخصیت زن ضربه زده و موجب آسیب روانی او می شود؛ بنابراین لازم است مرد، زن را با همه ویژگی های مخصوص او بپذیرد و در برخی ابعاد خود را با او هماهنگ سازد. نکته دوم، توصیف زن در کلمات اولیای دین (ع) به «ریحانه» است. این کلمه به لطافت، آسیب پذیری، و عاطفی و احساسی بودن زن اشاره دارد. در مقابل، «قهرمان» که از زن نفی شده، به معنای سرخدمت گذار خانه است که مدیریت، دلیری و پهلوانی از آثار آن است. از تقابل این دو کلمه می توان برداشت کرد که عناصر زیبایی شناختی، آرامش بخشی و عاطفی در زن غلبه دارد و کمتر می توان استواری از او انتظار داشت.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب خانواده در نگرش اسلام و روانشناسی محمد رضا سالاری فر
دانلود پاورپوینت فصل دوم کتاب خانواده در نگرش اسلام و روانشناسی محمد رضا سالاری فر