دانلود پاورپوینت فصل ششم کتاب مقدمه ای بر آموزش و پرورش دانش آموزان استثنایی ترجمه و تالیف پرویز شریفی درآمدی سمیرا وکیلی پریوش نریمانی در ۶۰ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل ششم : کودکان و نوجوانان با طیف اختلال های درخودماندگی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای فصل ششم کتاب مقدمه ای بر آموزش و پرورش دانش آموزان استثنایی ترجمه و تالیف پرویز شریفی درآمدی سمیرا وکیلی پریوش نریمانی محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
برنامه های آموزشی برای کودکان و نوجوانان درخودمانده بر آموزش کارکرد ارتباطی رفتار مناسب تعامل اجتماعی و مهارتهای زندگی تمرکز دارد. در این فصل به بحث تاریخی و نظریههای موجود درباره درخودماندگی می پردازیم و اقدامات مؤثر در درمان این اختلال را مرور میکنیم همان طور که این فصل را مطالعه میکنید به سئوالات زیر فکر کنید
به احتمال ،قوی در هیچ حوزهٔ دیگری از آموزش خاص موضوعی به اندازه درخودماندگی مورد اختلاف نظر نبوده .است در بیشتر ناتوانیها ما به سادگی میتوانیم مهارتهای ،جسمانی ،شناختی عاطفی و هیجانی افراد را در روی یک پیوستار نشان داده و به طور منطقی کمبودها و تواناییهای تشخیص یا عملکرد خود را مورد مشاهده قرار دهیم اما درخودماندگی، از جمله اختلالهایی است که گاه از هیچ منطقی پیروی نمی.کند. به نظر میرسد که بروز رفتارهای خاص در افراد درخودمانده و توزیع ناموزون دامنه کمبودها و تواناییها در این افراد تبیین روشن و معقول از این اختلال را دچار محدودیت کرده است. در نتیجه، اختلال درخودماندگی به علل گوناگونی نسبت داده شده، …
و سالهاست که هر از گاهی از سوی والدین حیران و متخصصان درمانهای عجیب و غریبی ارائه می.شود در حال ،حاضر با اینکه علم در درک بهتر درخودماندگی به ما کمک میکند ،اما هنوز بسیاری از سئوالات بی پاسخ باقی مانده است بهر ،حال با وجودی که میدانیم افراد درخودمانده شبیه افراد با ناتوانیهای فراگیر هستند اما فرض این است که با فراهم آوردن یک زندگی فعال و پر احساس برای آنها نسبت به گذشته در شرایط بهتری قرار داریم.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی