دانلود پاورپوینت فصل سیزدهم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم در ۷۱ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل سیزدهم : نظریه اجتماعی – فرهنگی و دیدگاه های بافتی دیگر
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل سیزدهم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
نظریه اجتماعی – فرهنگی و دیدگاه های بافتی دیگر
- نظریه رشد شناختی ویگوتسکی
- مفاهیم اصلی در نظریه ویگوتسکی
- مقایسه نظریه های پیاژه و ویگوتسکی
- دیدگاه های کنونی درباره نظریه ویگوتسکی
- ساختار اجتماعی معنی
- داربست زنی
- کارآموزی
- مشارکت در فعالیت های بزرگسال
- فراگیری مهارتهای تدریس
- ارزیابی پویشی
- افزودن عنصر اجتماعی – فرهنگی به نظریه
- پردازش اطلاعات
- ذهنیت مشترک
- ساختار اجتماعی حافظه
- استفاده مشترک از راهبردهای شناختی
- گسترش چارچوب بافت گرا
- اشارات کلی نظریه های اجتماعی – فرهنگی و بافت گرای دیگر
- راهبردهای آموزشی تعامل همسالان
- بحث های کلاسی
- تدریس دو سویه
- یادگیری مشارکتی
- خلاصه
محتوای اسلاید سوم
بیشتر بحث ما تا اینجا، یادگیری را به صورت اقدامی فردی توصیف کرد – به صورت چیزی که برای یادگیرنده تکی و درون او، روی می دهد. اما انسانها بنا بر ماهیت، مخلوقات بسیار اجتماعی هستند و مقدار زیادی از یادگیری آنها، تعامل کردن با افراد پیرامون شان و فراگیری دانش و مهارتها از آنها را شامل می شود. برای مثال، تقریبا در تمام فرهنگ ها، اعضای نسل های قبلی – والدین، معلمان، و غیره – عمدتا مسئولیت کمک کردن به کودکان در حال رشد را برای فراگیری دانش انباشته شده فرهنگ شان برعهده دارند. در دهه ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰، روان شناس رشد روسی لئو ویگوتسکی اظهار داشت که جامعه و فرهنگ، انواع مفاهیم و راهبردها را تأمین می کنند که کودکان به تدریج از آنها در فکر کردن به تکالیف و مسایل روزمره و حل و فصل کردن آنها استفاده می کنند. ویگوتسکی از طریق پژوهش و نگارش خود، زمینه را برای دیدگاه بافتی فراهم کرد که به نظریه اجتماعی – فرهنگی معروف شده است.
در این فصل، مفاهیم اصلی نظریه ویگوتسکی و دیدگاه های کنونی را که بر نظریه او استوار شده اند، بررسی خواهیم کرد. وقتی این کار را انجام می دهیم، متوجه خواهیم شد که شرایط محیطی یادگیرنده ها و پشتیبانی از آنها، تفکر و یادگیری آنها را بهبود می بخشد. بعدأ هنگامی که دیدگاه های بافتی دیگر را بررسی می کنیم، خواهید دید که یادگیری و شناخت انسان می تواند به طور جدانشدنی به محیط های نزدیک یادگیرنده ها پیوند خورده باشد. سرانجام، اشارات دیدگاه های اجتماعی – فرهنگی برای کاربست آموزشی را در نظر خواهیم گرفت.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی