دانلود پاورپوینت کارگاه آموزشی محاسبات سلولی و قلب راکتور در ۱۲۷ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت کارگاه آموزشی محاسبات سلولی و قلب راکتور چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید سوم
کد محاسبات سلولی راکتور:
برای بدست آوردن توزیع شار نوترون حرارتی و مقدار ضریب تکثیر موثر می بایست به حل معادلات ترابرد پرداخت. در عمل محاسبات مورد نیاز مهندسی توسط روشهای یقینی محقق میشود.
متاسفانه با روشهای یقینی حل معادلات ترابرد در کل راکتور با منظور نمودن جزییات آن و وابستگی سطح مقطع ها به انرژی عملی نیست. به این دلیل روش حل به دو مرحله اصلی تقسیم میشود:
۱- محاسبات شبکه راکتور(محاسبات سلولی)
۲- محاسبات قلب راکتور (شامل تمامی اجزا تشکیل دهنده قلب)
ثابت های گروهی از محاسبات شبکه راکتور (محاسبات سلولی) بدست آمده و برای محاسبه ضرایب معادلات مرحله دوم بکار می روند. در محاسبات شبکه راکتور با درنظرگرفتن هرسه متغِیر مستقل در معادلات ترابرد نوترون تقریب هایی صورت میگیرد:
الف) – استفاده از گروههای انرژی: سطح مقطع های نوترونی توابع پیچیده ای از انرژی بوده و لازم است که آنها را به طریقی در بازه های گسسته انرژی میانگیری نماییم.
ب)- ساده سازی نمایش هندسی-اغلب مسایل واقعی سه بعدی بوده و معمولا تقریب آنها به مدلهای دوبعدی ویا یک بعدی با شرایط مرزی مناسب ضروری است. در چنین مدلی برایMESH انجام محاسبات عددی تغییرات شار نوترون میتوان محدوده را به اجزا گسسته یا تقسیم نمود.
محتوای اسلاید چهارم
ج)- کاهش درجه پراکندگی غیرهمگن– تقریبهایی بیشتر بسته به درجه قابلِیت و پیچیدگی شبکه و محاسبات سیستم راکتور معرفی میشوند.
از آنجایی که مخلوط همگنی از سوخت و کندکننده به زنجیره خودکار واکنشها منجر نخواهد شد لازم است که سوخت را از کند کننده جدا کنیم. سوخت به صورت گروهی میله یا صفحه آرایش یافته که در بین آنها موادی نظیر گرافیت-آب معمولی یا آب سنگین وجود دارد- در نظر گرفته می شود. در این مواد نوترونها با کمترین میزان جذب تا سطح انرژی های حرارتی کند میشوند. خنک نمودن میله ها یا صفحه های سوخت از طریق جریان خنک کننده از مجاری ایجاد شده میان قطعات سوخت حاصل میشود. سوخت حاوی غلافی است که محصولات شکافت را از آب خنک کننده جدا میسازد. بنابراین هر راکتور حرارتی اعم از تحقیقاتی و نوع قدرت غیرهمگن می باشد. میله یا صفحه سوخت به همراه غلاف و قسمت کندکننده متصل به آن سلول واحد را تشکیل می دهد. سلول واحد بنا بر نوع راکتور هندسه های متفاوتی خواهد داشت. به عنوان مثال سلول واحد متداول برای راکتورها عبارتند از:
۱- شش وجهی با میله سوخت استوانه ای در مرکز(هگزاگونال) ۲- شش وجهی منتظم با میله استوانه ای (مثلثی) ۳- سلول واحد یک صفحه سوخت که از دو طرف با غلاف پوشیده شده و با آب احاطه شده است.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
لینک های جذاب
قبولی در کنکور(پزشکی، حقوق، مهندسی،آزمون نمونه و تیزهوشان) با کنکور پلاس(فوق حرفه ای)
کسب درآمد ۶۵۰میلیون تومانی در یک روز کاملا تست شده(تعجب نکنید! بخوانید)