دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب مشاوره و روان درمانی با کودکان و نوجوانان نظریه ها و کاربردهای عملی در مدارس و مراکز درمانی تامپسون پروت داگلاس براون مترجم دکتر حسن فرهی ویراست سوم در ۶۷ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل چهارم : رویکردهای روان پویشی
نوشته اسکات پی. مریدیث (Scott P. Merydith
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل چهارم کتاب مشاوره و روان درمانی با کودکان و نوجوانان نظریه ها و کاربردهای عملی در مدارس و مراکز درمانی تامپسون پروت داگلاس براون مترجم دکتر حسن فرهی ویراست سوم محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
روانکاوی، بالاخص از رهگذر کار زیگموند فروید، جامع ترین و منسجم ترین نظریه درباره انگیزش و آسیب شناسی روانی را ارائه نموده است، نظریه ای که هنوز طراوت و تازگی خود را حفظ کرده است. در واقع، بینشها و تحلیل های فروید درباره جبرگرایی روانی ، اوایل کودکی، و فرایندهای ناهشیار، تأثیر زایل نشدنی بر روان شناسی گذاشته است (کورچین، ۱۹۸۳). مفاهیمی مانند آسیب (ضربه) ، سوگ، دفاع، روابط شیئی ، اضطراب جدایی، و دوره های حساس در اوایل کودکی، برای طرز تفکر روانکاوی درباره مشکلات مراجع بسیار تعیین کننده هستند. معهذا، انواع دیگر روان درمانی و روش های رفتاری تنها در این اواخر توجه جدی به این اصطلاحها مبذول داشته اند (بالبی، ۱۹۸۲).
افزون بر این، روانکاوی فراتر از یک نوع روان درمانی صرف است؛ روانکاوی همچنین نظریه ای درباره رفتار انسان و روش مشاهده است. اس. فروید (۱۹۲۳) در تعریفی کلی به این نکته اشاره کرده است: شیوه ای برای تحقیق درباره فرایندهای ذهنی به ویژه پدیده ناهشیار، روش درمان مبتنی بر این شیوه، و مجموعه ای از مشاهدات و واقعیت های گردآوری شده که در مجموع ساختار منسجم و یکپارچه نظریه ای در خصوص رفتار انسان را پدید می آورند» (آرگل ۲، ۱۹۹۵؛ ص ۵۲۳). روانکاوی، به عنوان نظریه ای در خصوص رفتار انسان، بر دو فرضیه بنیادی متکی است: (الف) جبرگرایی روانی – همه رخدادهای ذهنی علت دارند و هیچ رخدادی به طور تصادفی روی نمی دهد؛ و (ب) ناهشیار پویا ۔ بسیاری از نیازها، آرزوها، و تکانه های اساسی بیرون از آگاهی شخص قرار دارند (برنر ۷، ۱۹۷۳)، اما هدف روانکاوی، به عنوان فرایند درمانی، این است که به افراد کمک کند رشد و تکامل شان را تحقق ببخشند؛ روانکاوی عمدتا برای انجام این کار سعی میکند محتوای قسمت ناهشیار ذهن را به بخش هشیار بیاورد و سازمان ساختارهای روانی (خود) راکه دنیای واقعی، به ویژه دنیای روابط بین فردی، را دریافت نموده و با آن کنش متقابل دارد، نیرومند سازد (گرینسون، ۱۹۶۷).
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی