دانلود پاورپوینت فصل هفتم کتاب پویایی گروه و مشاوره گروهی عبدالله شفیع آبادی در ۳۲ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد .
عنوان فصل هفتم : روش های مشاوره گروهی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل هفتم کتاب پویایی گروه و مشاوره گروهی عبدالله شفیع آبادی محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
´صرفنظر از اینکه چه نظریه و روشی را در مشاوره گروهی بکار می بندیم، باید بدانیم که مشاوره گروهی بطور کلی رابطه ای یاری دهنده است که بدان وسیله به فرد کمک می شود تا دنیای درونی خود را از اغتشاش، ابهام، و درد و رنج رهائی بخشد و شیوه های بهتر زیستن با خود و دیگران را یاد بگیرد. مشاور فردی است که از خواست ها و فلسفه زندگی خویش آگاهی دارد و میتواند مراجع را به عنوان انسانی یکتا و یگانه که دارای خصوصیات و تجربیات مخصوص به خودش است درک کند و او را بپذیرد. اکنون برخی از نظریه ها و روش های مشاور گروهی را که عملی و به کاربستنی هستند، بطور بسیار مختصر مورد بررسی قرار می دهیم. بررسی کامل نظریه های مشاوره گروهی از عهده این بحث خارج است.
محتوای اسلاید سوم
۱- روش آدلر
´روش مشاوره آدلر، بر مشاهدات بالینی متکی می باشد. به نظر انس با کر و آنس باکر (۱۹۹۷) احساس کمتری و میل به قدرت جوئی، بروز مشکلاتی را موجب می گردد و چون اکثر مشکلات اصولا بر اثر روابط اجتماعی نامناسب بوجود می آیند، فرد باید از طریق شرکت در گروه، نحوه رفتار و تعامل صحیح اجتماعی را یاد بگیرد. آدلر (۱۹۵۹) انسان را موجودی اجتماعی و خلاق می انگارد که هر عملش دارای هدفی است و احساس حقارت، فرد را وامی دارد تا بطور جدی به جبران آن بپردازد. انسان برای نیل به هدف هایش، از تمام امکانات خود بهره می گیرد. مشاوره، فرد را در شناخت و بررسی هدف ها یاری می دهد. تمام رفتارهای انسان دارای معنی و ارزش اجتماعی است و در موقعیت های اجتماعی به خوبی قابل درک و بررسی می باشد.
´مشاور گروه می کوشد رابطه حسنه ای با اعضاء برقرار سازد. این رابطه که بر اعتماد و درک متقابل متکی است، اعضاء را در کسب بینش و در نتیجه تغییر رفتار کمک می کند. هر فرد با مشاهده رفتار سایر اعضاء و دریافت بازخوردهای لازم، میتوانه رفتارش را بهتر بشناسد و در صدد تغییر آن برآید. مشاوره فرایندی است که بدان وسیله فرد نحوه ایجاد ارتباط با خود و دیگران را می آموز در ایجاد بصیرت در مراجع، از عوامل مهم در تغییر رفتار بشمار می رود. جلسه گروه باید دارای نظم و ترتیبی باشد، زیرا بدون وجود نظم، روابط و تعامل گروه دچار اغتشاش و آشفتگی می گردد. فرایند مشاوره گروهی را می توان بشرح زیر خلاصه کرد: (۱) ایجاد و تداوم رابطه حسنه مشاوره ای؛ (۲) بررسی و سنجش هدف های هر عضو گروه؛ (۳) آشکارسازی هدف های هر فرد؛ و (۴) جهت یابی و راهنمایی برای طرح ریزی جدید .
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت فصل دوم کتاب پویایی گروه و مشاوره گروهی عبدالله شفیع آبادی
دانلود پاورپوینت فصل ششم کتاب پویایی گروه و مشاوره گروهی عبدالله شفیع آبادی
دانلود پاورپوینت فصل پنجم کتاب پویایی گروه و مشاوره گروهی عبدالله شفیع آبادی
دانلود پاورپوینت فصل سوم کتاب پویایی گروه و مشاوره گروهی عبدالله شفیع آبادی
دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب پویایی گروه و مشاوره گروهی عبدالله شفیع آبادی