دانلود پاورپوینت فصل هشتم کتاب روانشناسی در نهج البلاغه مفاهیم و آموزه ها دکتر مسعود آذربایجانی محمد صادق شجاعی در ۴۸ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل هشتم : بهداشت روانی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل هشتم کتاب روانشناسی در نهج البلاغه مفاهیم و آموزه ها دکتر مسعود آذربایجانی محمد صادق شجاعی محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید چهارم
تعریف و ماهیت بهداشت روانی
اصطلاح بهداشت روانی در کاربرد عمده دارد: الف. بهداشت روانی عبارت است از رشته ای تخصصی در روان پزشکی که در زمینه پیشگیری از اختلالات و بیماری های روانی فعالیت می کند؛ ب. بهداشت روانی به معنای سلامت روانی بوده و به حالت و وضعیتی مثبت در فرد اشاره دارد (سالاری فر و همکاران، ۱۳۸۹). منظور از بهداشت روانی حالتی در فرد است که با ویژگی هایی مانند به دور بودن از اختلالات و بیماری های روانی، تعادل بین فرد و محیط در رسیدن به خود شکوفایی، قابلیت ارتباط موزون و هماهنگ با دیگران، تغییر و اصلاح محیط فردی و اجتماعی و حل تضادها و تمایلات شخصی به طور منطقی (میلانی فر، ۱۳۷۲)؛ داشتن روحیه و توانایی همکاری با دیگران، صمیمیت و ابراز احساسات در روابط بین فردی، آگاهی از خود و جهان اطراف و سازگاری با مشکلات زندگی مشخص می شود (گریگوری، ۲۰۰۴).
باید توجه داشت که در بهداشت روانی تنها نداشتن علائم بیماری کافی نیست. بهداشت روانی مناسب باید افراد را قادر سازد تا توانایی های جسمی و روانی خود را به حداکثر برسانند و زندگی هدفمند و بارور داشته باشند (میلانی فر، ۱۳۷۲). در بهداشت روانی تمرکز بر روی انسان به لحاظ تمامی قابلیت ها و ابعاد وجودی اوست (شجاعی و حیدری، ۱۳۸۹). برای توصیف تمامی عناصری که در سلامت فرد تأثیر دارد، می توان از اصطلاح کلنگری بهره گرفت. البته این گرایش از چند دهه پیش به این طرف، توجه بسیاری از روانشناسان و متخصصان بهداشت روانی را به خود جلب کرده است. تا جایی که برخی از روانشناسان به بازنگری تعاریف موجود در مورد انسان پرداخته اند. برای مثال، استالوود و استول (۱۹۷۵) در تعریف ابعاد وجودی انسان به ابعاد جسمی، ذهنی و روحی اشاره کرده اند.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی