دانلود پاورپوینت فصل نهم کتاب نگیزش و راهبردهای یادگیری برای موفقیت در دانشگاه ( با تمرکز بر یادگیری خود نظم دهی ) ویراست چهارم مایرون دمبو ، هلنا سلی ترجمه دکتر احمد علی پور ، دکتراکبر رضایی در ۴۸ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل نهم : یادگیری از سخنرانی ها
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل نهم کتاب نگیزش و راهبردهای یادگیری برای موفقیت در دانشگاه ( با تمرکز بر یادگیری خود نظم دهی ) ویراست چهارم مایرون دمبو ، هلنا سلی ترجمه دکتر احمد علی پور ، دکتراکبر رضایی چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
یادگیری از سخنرانی ها
فرض کنید بلافاصله بعد از اتمام یک سخنرانی از شما خواسته میشود تا ایدههای اصلی ارائه شده توسط استاد را شرح دهید چقدر میتوانید به صورت مناسبی به این درخواست پاسخ دهید؟ آیا میتوانید اطلاعات را برای همه دانشجویان کلاس یا برای برخی همکلاسیهای خودتان ارائه دهید؟ آیا مجبورید به یادداشتهای خود مراجعه کنید؟ اگر چنین است آیا یادداشتهای شما تمام اطلاعات مورد نیازتان را تأمین میکنند دانشگاه بیشتر اطلاعات آموخته شده درباره یک موضوع معمولاً به شکل سخنرانی ارائه میشوند. اگرچه برخی از استادان رویکرد مبتنی بر بحث را ترجیح میدهند که در آن سخنران کمتر نقش دانای” همیشه حاضر یا عاقل در صحنه را ایفا میکند و بیشتر به عنوان راهنما” در کنار شما میباشد برای مثال استاد شما ممکن است ایده های اصلی سخنرانی را از طریق مجموعه ای از سؤالات ارائه کرده و سپس بحثی در مورد آنها هدایت کند.
روش ارائه به هر شکلی باشد مهم نیست، یادداشت برداری مؤثر کلید موفقیت شما در دانشگاه است چرا؟ بحث سامانه پردازش اطلاعات در فصل سوم را به یاد می آورید؟ به خاطر اینکه اطلاعات از حافظه انسان به سرعت محو میشوند آیا به یاد می آورید که این مربوط به کدام نقص حافظه میباشد؟ بنابراین مهم است شما نحوه ثبت ایدههای اصلی و جزئیات حامی یا پشتیبان آنها را یاد بگیرید. در واقع، مفهوم روان شناختی مهم منحنی فراموشی ارائه شده توسط ابینگهاوس در سال ۱۸۸۵ به ما میگوید که توانایی انسان در به یادآوردن اطلاعات آموخته شده در یک ساعت به زیر ۵۰% در ۴۸ ساعت به حدود ۲۵% تنزل پیدا میکند. آیا تاکنون خودتان را در موقعیتی یافته اید که در یک جلسه سخنرانی نشسته باشید ولی درباره آنچه صحبت میشود توجهی نکرده باشید؟ یادداشت برداری از سخنرانی تضمین میکند که شما نه تنها حرفهای سخنران را میشنوید بلکه به اطلاعات ارائه شده گوش میدهید” یعنی، نه تنها حافظه کوتاه مدت شما به صورت منفعلانه صدای سخنران را ثبت میکند بلکه حافظه کاری شما به صورت فعالانه و به صورت عمدی در حال پردازش اطلاعات می.باشد. یادداشت برداری نه تنها حس شنوایی شما را درگیر میسازد، بلکه حس بینایی و لامسه را نیز وارد عمل می.کند هرچه حواس بیشتری در این فرایند درگیر شود یادگیری بیشتر صورت میگیرد. خلاصه ،اینکه یادداشت برداری از سخنرانی نه تنها سودمند است، بلکه برای موفقیت شما در دانشگاه نیز ضروری است .
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی