دانلود پاورپوینت فصل دوم کتاب تحول در نظریه های روابط بین الملل حمیرا مشیرزاده در ۲۸ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل دوم : واقع گرایی و تحولات آن
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل دوم کتاب تحول در نظریه های روابط بین الملل حمیرا مشیرزاده چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
واقع گرایی مهم ترین، پایدارترین و پرجاذبه ترین نظریه جریان اصلی روابط بین الملل است که شعبات، شاخ و برگ ها و نظریه پردازان نسبتاً زیادی را به خود اختصاص داده است. از جمله مایکل دویل به سه سنت واقع گرایی یعنی بنیادگرایی متأثر از ماکیاولی، ساختارگرایی متأثر از هابز و تکوین گرایی متأثر از روسو اشاره دارد. گفته می شود در تفکر غربی توسیدید اولین کسی بود که در نوشته های خود به موازنه قدرت به عنوان عنصر واقع گرایی توجه نمود. با این حال نیبور، آگوستین قدیس را که از دولت های زمینی به عنوان قابیلیانی ناپاک و دنیوی یاد می کند به عنوان اولین واقع گرای بزرگ تاریخ غرب می داند و ای. اچ. کار این لقب را به ماکیاولی می دهد که می گفت اخلاق تابع سیاست است. ماکیاولی وظیفه فرمانروا را تضمین بقاء دولت می دانست و به سرشت بشر نگاه بدبینانه ای داشت. هابز نیز به عنوان یک واقع گرا به ذات بشر بدبین بود و امکان تغییر آن را منتفی می دانست، اخلاق را از سیاست جدا می کرد و معقتد به وضع طبیعی و هرج و مرج در روابط بین الملل بود.
محتوای اسلاید سوم
هگل نیز از این جهت که جایگاه قدرت را مهم می دانست و مهمترین وظیفه دولت را بقاء خود می دانست یک واقع گرا بود. همچنین ترایچکه که سیاست قدرت را بیان مستند مشیت الهی می دانست و جنگ را آزمونی می دید که سرنوشت ملت ها را به حق تعیین می کند یک واقع گرا بود. در شرق باستان نیز فلاسفه مکتب قانون چین و کاتیلتای هندی جزو اولین واقع گراها به حساب می آیند.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود رایگان فیلم کامل: سیستم سازی کسب و کار
دانلود رایگان : کتاب الکترونیکی استودیوی جیبی + ویدیوهای آموزشی مکمل
۳ گام کوچک برای موفقیتهای بزرگ
چگونه با کمتر از یک میلیون تومان یک سایت پولساز داشته باشیم؟
هفت کلید برای داشتن شخصیت مثبت
۶ نکته برای افزایش کارایی خواندن
گامهای عملی برای دستیابی به رویاهایتان
چگونه هفتهای سرشار از انرژی را شروع کنیم؟
۵ عامل اصلی ایجاد احساسات منفی
مصاحبه سیانان مانی درباره کتاب «تبدیل رویا به ثروت»
آموزش کامل کار با وردپرس – طراحی سایت بدون برنامه نویسی