دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب رویکردهای یادگیری نظریه و کاربست تالیف آن جردن – اوریسون کارلیل آنیتا استاک ترجمه دکتر الهه حجاز و دکتر روح الله شهابی در ۴۰ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل اول : فلسفه تعلیم و تربیت
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای فصل اول کتاب رویکردهای یادگیری نظریه و کاربست تالیف آن جردن – اوریسون کارلیل آنیتا استاک ترجمه دکتر الهه حجاز و دکتر روح الله شهابی چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
مقدمه
uبرخی بر این عقیده اند که فلسفه تعلیم و تربیت مهمترین جنبه در تربیت معلم است و برخی دیگر بر این باورند که فلسفه تعلیم و تربیت به حدی از فعالیت کلاس درس دور است که مطالعه آن را میتوان اتلاف وقت دانست این فصل با تبیین اهمیت تربیتی فلسفه شروع می شود و سپس سه مقوله اصلی فلسفی (ایده ها، تجربه و تحول براساس کار برخی نظریه پردازان کلیدی گروه بندی شده در شکل 1-۱ ) ارائه می.شود همچنین دلالت ها و پیامدهای تربیتی این مقوله ها و نظریه ها به طور خلاصه بیان می شود
uفلسفه تعلیم و تربیت مهم است زیرا چگونگی بوجود آمدن نظریه های آموزشی را توضیح می دهد با بررسی فلسفه تعلیم و ،تربیت قادر خواهیم بود بدانیم چرا و چگونه نظریه ها تکمیل کننده یا متضاد یکدیگر هستند بنابراین آگاهی از فلسفه در هدایت و نقد توسعه نظریه آموزشی مفید است. دانش فلسفی می تواند برای روش شناسی تدریس توجیهی فراهم آورد؛ فرضیه های مرتبط با ماهیت تدریس را آشکار ساخته و به چالش کشاند و نیز زبان مشترکی را برای بحث تربیتی پدید آورد.
u سرانجام اینکه فلسفه برای ارتقای تدریس به عنوان یک فعالیت آموزشی و حرفهای ضروری است بسیاری از نظریه های آموزشی مبتنی بر رشته های علمی دیگر ترسیم شده اند و فلسفه تعلیم و تربیت میتواند یک تاریخچه –تربیتی آموزشی از ایده ها، نظریه ها و واژگان فراهم آورد. فلسفه تعلیم و تربیت همچنین به رشته تعلیم و تربیت کمک میکند تا مشابه با مبانی فلسفی دیگر رشته های ،علمی، از طریق ایجاد گفتمان و منطق متمایز جایگاه علمی خود را به دست آورد.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی