دانلود پاورپوینت فصل هفتم کتاب رویکردهای یادگیری نظریه و کاربست تالیف آن جردن – اوریسون کارلیل آنیتا استاک ترجمه دکتر الهه حجاز و دکتر روح الله شهابی در ۴۴ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل هفتم : هوش
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای فصل هفتم کتاب رویکردهای یادگیری نظریه و کاربست تالیف آن جردن – اوریسون کارلیل آنیتا استاک ترجمه دکتر الهه حجاز و دکتر روح الله شهابی چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید سوم
تاریخچه
در قرن نوزدهم روان شناس آزمایشگاهی ویلهلم وونت در آلمان فعالیتهای ذهنی مانند ادراک، تمیز ، و عمل بازتابی را مورد بررسی قرار داد و بین این پیش نیازهای حل مسئله و آنچه ما امروز «هوش» می نامیم رابطه برقرار کرد دیگر روان شناس آزمایشگاهی قرن نوزدهم گالتن اندازه های توانایی در تمایز زیر و بم بودن صدا رنگ و وزن را به عنوان شاخصی از هوش مورد استفاده قرار داد.
uدر حالیکه توجه گالتن بر کارکردهای شناختی سطح پایین متمرکز بود روانشناس فرانسوی آلفرد بینه ، در ابتدای قرن نوزدهم ترجیح داد کارکردهای سطح بالا را مورد توجه قرار دهد بینه و سیمون ۱۹۱۶). او هوش را شامل استدلال ادراک و تا حدودی قضاوت در نظر می گرفت.
در ابتدای قرن بیستم، هنگامی که روان شناسی به یک رشته علمی قابل احترام تبدیل شد، مفهوم «هوش» نیز ظهور کرد. هوش همراه با شخصیت یکی از موضوعها جدید مورد علاقه در آزمون سازی و روان سنجی بود. با وجود آگاهی وسیع بینه از هوش این مفهوم به صورت محدودی در واژه های استدلال و حل مسئله دیده شد. با گذشت زمان تعریف هوش گسترده تر شد و همانطوریکه در جدول ۱۷ مشاهده میشود به تعریف بینه نزدیک تر شد.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی