دانلود پاورپوینت فصل دوازدهم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم در ۶۰ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل دوازدهم : دیدگاه های شناختی – رشدی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل دوازدهم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
دیدگاه های شناختی – رشدی
- نظریه رشد شناختی پیاژه
- مفاهیم اصلی در نظریه پیاژه
- مراحل رشد شناختی پیاژه
- دیدگاه های کنونی درباره نظریه پیاژه
- توانایی های گروه های سنی مختلف
- تأثیرات تجربه و دانش قبلی
- تأثیرات فرهنگ
- دیدگاه هایی درباره مراحل پیاژه نظریه های نو پیاژهای رشد شناختی
- نظریه کیس
- اشارات نظریه های پیاژه و نوپیاژهای
- خلاصه
محتوای اسلاید سوم
در فصل ۷، سه رویکرد کلی نظریه پردازان شناختی در مورد یادگیری را شرح دادم: نظریه پردازش اطلاعات، سازه نگری، و نظریه های بافتی. بحث حافظه ما در چهار فصل قبلی عمدتا از نظریه پردازش اطلاعات به دست آمده که البته گاهی گرایش سازه نگر نیز داشته است. نظریه پردازش اطلاعات ریشه هایی در پژوهش یادگیری کلامی دارد که این به نوبه خود، تحت تأثیر دیدگاه های S-R رفتارگرایان اولیه بوده است. با وجود این، در همان زمان که رفتارگرایان در چند دهه اول قرن بیستم بر پژوهش یادگیری حاکم بودند، پژوهشگران دیگر که موضوع تا اندازه ای متفاوت را بررسی می کردند – رشد کودک – در مورد اینکه یادگیری مستلزم چه چیزی است، به نتایج بسیار متفاوتی رسیدند. یکی از این پژوهشگران، ژان پیاژها، متخصص رشد سوئیسی، اظهار داشت که کودکان از طریق تعامل با دنیای مادی و اجتماعی خود و فکر کردن به آن، درک و توانایی های استدلال پیچیده ای را با افزایش سن پرورش می دهند. پیاژه با ارایه دادن چنین پیشنهادی، پیشگام سازه نگری فردی بود. در این بین، روان شناس روسی لئو ویگوتسکی بر اهمیت جامعه و فرهنگ برای رشد کودکان تأکید کرد و دیدگاه بافتی معروف به نظریه اجتماعی – فرهنگی را پی ریزی کرد.
در این فصل و فصل بعدی، نظریه های یادگیری و رشد شناختی پیاژه و ویگوتسکی، به علاوه دیدگاه های امروزی را که از کار آنها الهام گرفتند، بررسی خواهیم کرد. تمرکز ما در این فصل، بر دیدگاه های پیاژه و پژوهشگرانی که کار او را دنبال کردند خواهد بود. این نظریه ها – که جمعا به نظریه های شناختی – رشدی معروف هستند – بر اینکه چگونه فرایندهای تفکر به صورت کیفی در اثر سن و تجربه تغییر می کنند، تمرکز دارند. در این دیدگاهها، کودکان معمولا نقش فعالی در رشد خودشان دارند: آنها تجربیات جالب را جستجو می کنند، می کوشند به آنچه می بینند و می شنوند معنی بدهند، و تلاش می کنند اختلاف بین اطلاعات جدید و آنچه قبلا معتقد بودند درست است را برطرف کنند. تفکر کودکان در جریان انجام دادن این کارها، به تدریج انتزاعی تر و منظم می شود.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی