دانلود پاورپوینت فصل نهم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم در ۸۶ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل نهم : حافظه بلندمدت ۱: اندوزش و رمزگردانی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل نهم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
حافظه بلندمدت ۱: اندوزش و رمزگردانی
- ساختار در اندوزش
- نمونه هایی از ساختار در عمل
- فرایندهای اندوزش حافظه بلندمدت
- گزینش
- مرور ذهنی
- یادگیری معنی دار
- سازمان دهی درونی
- بسط (تفصیل)
- تصویرپردازی دیداری
- چگونه دانش روش کار فراگیری می شود
- آیا دانش جدید به دوره تحکیم نیاز دارد؟
- عواملی که بر اندوزش حافظه بلندمدت تأثیر می گذارند
- حافظه فعال
- دانش قبلی
- برداشت های غلط قبلی
- انتظارات
- بیان کلامی
- اجرا کردن
- تکرار و مرور
- پرورش خودکاری
- کمک کردن به فرایندهای اندوزش مؤثر
- کلام آخر درباره اندوزش حافظه بلند مدت
- خلاصه
محتوای اسلاید سوم
در طول چندین سال تدریسم در دانشگاه، گاهی دانشجویان بعد از گرفتن نمره کم در یکی از امتحانات، به من مراجعه کرده اند. امکان دارد دانشجویی ناله کنان بگوید «من خیلی درس خواندم!» و نشان دهد که ناامید و ناکام شده است. «من دو برابر هم اتاقی ام درس خواندم، اما او نمره A گرفت و من نمره -C!».
اندوختن اطلاعات در حافظه بلندمدت، و بازیابی آن مدتها بعد، می تواند کار پیچیده و دشواری باشد. اگر دو هم اتاقی به طور برابری در کلاس من برای موفق شدن برانگیخته شده باشند، تفاوت بین آنها ممکن است در نتیجه فرایندهای اندوزش و بازیابی آنها باشد. بعد از ۳۰ سال صحبت کردن با دانشجویان درباره اینکه چگونه معمولا مطالعه می کنند، به این نتیجه رسیده ام که خیلی از آنها در مورد بهترین راه یادگیری و یادآوری اطلاعات، آگاهی ندارند.
حتی زمانی که دانشجویان به طور مؤثری اطلاعات را در حافظه بلند مدت خود اندوخته می کنند، همیشه آنچه را که استادان آنها فکر می کنند یاد می گیرند، یاد نمی گیرند.
حافظه بلندمدت، مکانیزمی را برای اندوختن اطلاعات طی مدت نسبتا طولانی، فراهم می کند. این حافظه، دانش پایه ای را نیز تأمین می کند که به کمک آن اطلاعات جدید را پردازش می کنیم. خواهیم دید که افراد معمولا اطلاعات وارده را با ربط دادن آن به چیزهایی که از قبل می دانند، در حافظه بلند مدت اندوخته می کنند – یعنی، به چیزهایی که از قبل در حافظه بلندمدت وجود دارند. افراد مختلف اغلب اطلاعات یکسانی را به صورت متفاوتی اندوخته می کنند، زیرا دانش پایه موجود آنها متفاوت است.
در این فصل، ماهیت چندوجهی اندوزش حافظه بلند مدت را بررسی خواهیم کرد. بعد از اینکه ماهیت ساختاری اندوزش را در نظر گرفتیم، فرایندهای شناختی و عوامل دیگری را که بر اثربخشی اندوزش حافظه بلندمدت تأثیر دارند، بررسی خواهیم کرد. بعده راهبردهایی را برای کمک کردن به اندوزش مؤثر حافظه بلند مدت در زمینه آموزشی، مشخص خواهیم کرد. در دو فصل بعدی، به ماهیت دانشی که در حافظه بلند مدت انباشته می شود و به فرایندهایی که در بازیابی آن در آینده مشارکت دارند، نگاهی خواهیم انداخت.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی