دانلود پاورپوینت فصل هفتم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم در ۴۵ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل هفتم : درآمدی بر شناخت گرایی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل هفتم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
درآمدی بر شناخت گرایی
- رفتارگرایی هدفمند ادوارد تولمن
- روان شناسی گشتالت
- پژوهش یادگیری کلامی
- درآمدی بر شناخت گرایی امروزی
- فرض های کلی نظریه های شناختی
- نظریه پردازش اطلاعات
- سازه نگری
- نظریه های موقعیتی با بافتی
- اشارات آموزشی نظریه های شناختی
- خلاصه
محتوای اسلاید سوم
از دهه ۱۹۶۰، روان شناسی شناختی – که به شناخت گرایی نیز معروف است – دیدگاه غالبی بوده که در چارچوب آن، پژوهش های یادگیری اجرا شده و نظریه های یادگیری ساخته شده اند. وقتی ما بررسی این دیدگاه را شروع کنیم، بدون تردید متوجه تغییر در تأکید خواهید شد. در فصلهای قبل، عمدتا بر نقش شرایط محیطی (محرک ها و رفتارهای قابل مشاهده پاسخها) در یادگیری تمرکز کردیم، هرچند که نظریه اجتماعی – شناختی نیز دریچه ای را به پدیدهای ذهنی نظیر انتظارات، توجه، و احساس کارآیی باز کرد. در این قسمت به فرایندهای شناختی نگاه دقیق تری می اندازیم و می بینیم که چگونه افراد رویدادهای محیطی را درک، تعبیر، یادآوری و به آنها فکر می کنند.
حتما به یاد می آورید که اغلب رفتارگرایان اولیه عمدأ رویدادهای ذهنی درونی را از نظریه های یادگیری خود حذف کردند، و معتقد بودند که مشاهده کردن و اندازه گیری این گونه رویدادها غیرممکن است و بنابراین، نمی توان آنها را به صورت عینی مطالعه کرد. با این حال، در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰، شماری از روان شناسان به طور فزاینده ای از این رویکرد «بی فکر» به یادگیری انسان ناخشنود شدند. آثار مهمی با حال و هوای شناختی پدیدار شدند؛ کتاب هایی توسط برونر، گودنو، و آستینا (۱۹۵۶) در زمینه مفهوم آموزی و نوشته های نوم چامسکی در زمینه روان شناسی زبان نمونه هایی از آن هستند. کتاب روان شناسی شناختی آلریک نیسر که در سال ۱۹۶۷ منتشر شد، کتاب راهنمایی بود که به مشروعیت بخشیدن به نظریه شناختی به عنوان گزینه عمده برای رفتارگرایی، کمک کرد ( کالفی، ۱۹۸۱). شناخت گرایی به طور فزاینده ای در نوشته های روان شناسی پرورشی نیز پدیدار شد، که جروم برونر و دیوید آزوبله دو طرفدار معروف اولیه آن بودند. در دهه ۱۹۷۰، اکثر نظریه پردازان یادگیری به گروه شناختی پیوسته بودند.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی