دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم در ۷۳ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل چهارم : شرطی سازی وسیله ای
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل چهارم کتاب یادگیری انسان نظریه ها و کاربرد تالیف جین الیس اورمراد ترجمه یحیی سید محمدی ویراست ششم محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
شرطی سازی وسیله ای
- پژوهش اولیه ثرندایک
- پاداش ها و تقویت
- شرطی سازی کنشگر اسکینر
- شکل های گوناگونی که تقویت می تواند به خود بگیرد
- تنبیه
- انواع مؤثر تنبیه
- انواع بی تأثیر تنبیه
- پدیده های رایج در شرطی سازی وسیله ای
- رفتار خرافی
- شکل دهی
- زنجیره سازی
- خاموشی
- تأثیرات برنامه های تقویت
- یادگیری اجتنابی
- تأثیرات محرکها و پاسخهای پیشایند در شرطی سازی وسیله ای
- علامت دهی
- رویدادهای زمینه
- تعمیم
- تمیز محرک
- شتاب (گشتاور) رفتاری
- شناخت و انگیزش در شرطی سازی وسیله ای
- خلاصه
محتوای اسلاید سوم
این عقیده که پیامدها بر رفتار تأثیر می گذارند، به مدت بیش از یک قرن تفکر روان شناسان را تحت تأثیر قرار داده و در نظریه های یادگیری رفتارگرا، بسیار برجسته بوده است. رفتارگرایان به ویژه از شرطی سازی وسیله ای صحبت می کنند: انسانها و حیوانات گرایش دارند به شیوه ای رفتار کنند که پیامدهای خوشایندی را برای آنها به بار آورد یا آنها را قادر سازد تا از پیامدهای ناخوشایند اجتناب کنند.
در این فصل، کار دو تن از رفتارگرایان آمریکایی اولیه – ادوارد ثرندایک و بی. اف. اسکینر – را بررسی می کنیم که بر اهمیت پیامدها در یادگیری تأکید کردند. ما همچنین در رابطه با تأثیرات خاصی که پاداش ها (غالبا تقویت کننده ها نامیده می شوند و تنبیه ها بر رفتار انسان دارند، به یافته های پژوهشی نگاهی می اندازیم. وقتی بحث خود را پیش می بریم، گاهی راهبردهایی را برای اداره کردن کلاس به دست می آوریم؛ با این حال، کاربردهای منظم شرطی سازی وسیله ای را برای فصل ۵ باقی می گذاریم که در آنجا به این کاربردها توجه کامل می کنیم.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی