دانلود پاورپوینت فصل چهاردهم کتاب نظارت و رهبری آموزشی رویکردی تحولی کارل دی . گلیکمن استفن پی . گوردون ژوویتا ام . راس – گوردون ترجمه دکتر غلامرضا شمس مورکانی دکتر محمود ابوالقاسمی در ۴۹ اسلاید که قابل ویرایش می باشد.
عنوان فصل چهاردهم : برنامه ریزی درسی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل چهاردهم کتاب نظارت و رهبری آموزشی رویکردی تحولی دکتر غلامرضا شمس مورکانی دکتر محمود ابوالقاسمی محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید دوم
برنامه ریزی درسی
تدریس فعالیتی اخلاقی و متضمن اندیشیدن پیرامون هدفها، ابزارها و پیامدهای آنهاست» (زیولی و بوچمان، ۱۹۸۷). فعالیت اخلاقی به وضوح در برنامه درسی مدرسه ارائه می شود. تأثیرگذاری یک مدرسه چندان اهمیتی ندارد مگر اینکه در ابتدا کارکنان درون سازمان منظورشان از مدرسه خوب را تعریف کرده باشند به دانش آموزان باید چه چیزی را فرابگیرند تا بتوان تحصیلات شان را مناسب دانست؟ بنابراین کار سازمان، موفقیت در دستیابی به تعریف مدرسه خوب است. چنان که سرجیووانی (۱۹۸۷) گفته، انجام دادن درست کارها اهمیتی ندارد، مگر اینکه کاری که انجام میدهیم درست باشد!». برنامه درسی تعمق اخلاقی در این مورد است که چه چیزی برای آموزش به دانش آموزان «درست» است. .
هرش در کتاب سواد فرهنگی آنچه هر آمریکایی باید بداند (۱۹۸۷)، به تعلیم و تربیت آمریکا اعتراض کرده زیرا به نظر او این تعلیم و تربیت، ادبیات، ایده ها و حقایق فرهنگ ملی را کنار گذاشته است. بلوم در کتاب بستن ذهن آمریکایی (۱۹۸۷) به طریق مشابه، مدرسه ها را به دلیل دوری از برنامه های محوری آموزش سنتی و نظری مورد انتقاد قرار داده است. متخصصان تعلیم و تربیت، راویچ و فین، در کتاب ۱۷ ساله های ما چه می دانند؟ (۱۹۸۷) نوشته اند: بخش وسیعی از دانش آموزان دبیرستانی حقایق ابتدایی مانند اینکه جنگ داخلی در کدام نیمه قرن روی داده را نمیدانند. هرش، بلوم، راویچ و فین بر این باورند که کاهش برنامه درسی مدرسه به منظور تمرکز بر دانش از پیش تعیین شده و ضروری، هم لازم و هم درست است.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی