دانلود پاورپوینت فصل دهم کتاب مهارت های آموزشی و پرورشی جلد اول ( روشها و فنون تدریس ) دکتر حسن شعبانی در ۶۷ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل دهم : روشهای تدریس مسئله محور
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل دهم کتاب مهارت های آموزشی و پرورشی جلد اول ( روشها و فنون تدریس ) دکتر حسن شعبانی چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
روشهای تدریس مسئله محور
uتدریس مسئله محور یکی از رویکردهای جدید در فرایند فعالیتهای آموزشی است که معلم در آن به هیچ وجه اقدام به انتقال اطلاعات نمی کند بلکه می کوشد با ایجاد یک موقعیت جدید همراه ابهام و تحیر دانش آموزان را به تفکر، تجسس و پژوهش وادار کند. در این فصل به منظور آشنایی با این رویکرد روشهایی چون گردش علمی، آزمایشگاهی، اکتشافی، کاوشگری، و روش واحدمحور معرفی و تجزیه و تحلیل می شود. پس از مطالعه این فصل از دانشجویان انتظار می رود بتوانند:
u1- روش گردش علمی و مراحل اجرای آن را به اختصار توضیح دهند
u۲. روش آزمایشگاهی و محاسن و محدودیتهای آن را در نیم صفحه بنویسند.
u ۳. روش اکتشافی و مراحل اجرای آن را به اختصار توضیح دهند.
u۴. روش واحد تجربی و واحد پروژه و مراحل اجرای آن را به اختصار توضیح دهند. .
u۵- ویژگیهای روش کاوشگری را در یک صفحه بنویسند.
u ۶. مراحل اجرای روش کاوشگری را به ترتیب توضیح دهند.
u7 – نقش معلم را در اجرای روشهای گردش علمی، آزمایشگاهی، کاوشگری و واحد پروژه به تفکیک مشخص نمایند.
u۸- روش کاوشگری و روش اکتشافی را با هم مقایسه کنند، و تفاوتهای آنها را در نیم صفحه توضیح دهند.
u۹- یکی از دروس علوم تجربی دوره راهنمایی یا متوسطه را انتخاب و با روش کاوشگری اجرا نمایند، و تأثیر مثبت یا منفی آن را بر دانش آموزان در یک صفحه گزارش کنند.
u۱۰. روشهای تعاملی را با روشهای پژوهش محور مقایسه کرده، وجوه تمایز و تشابه این دو گروه از روشها را در دو صفحه بنویسند.
محتوای اسلاید سوم
uروش گردش علمی این روش، گامی برای مطالعه جامعه است که با توجه به هدفهای معین آموزشی، از طرف معلم و دانش آموزان طراحی و تنظیم می شود. اولین مسئله ای که باید به آن توجه کرد میزان ارزش، ظرفیت و کیفیت گردش علمی است. برای اینکه از این روش نتایج خوبی حاصل شود باید قبل از اجرا به طراحی بپردازیم تا از کسب هدفهای آموزشی، مطمئن شویم. روش گردش علمی را از نظر زمان می توان به چهار نوع تقسیم کردن
u1- گردش علمی کوتاه مدت و سریع. در این نوع گردش علمی، یک یا دو نفر از دانش آموزان در طول ساعت تدریس انتخاب می شوند تا تجربه ای را در خارج از کلاس کسب کنند؛ مثلا اگر سؤال شود درجه برودت برف چقدر است با مساحت باغچه حیاط مدرسه چند مترمربع است، برای یافتن جواب چنین مسائلی ممکن است چند نفر از دانش آموزان مأمور شوند تا با وسایلی مانند یک بیل کوچک و دماسنج با با یک متر نواری و دفتر و مداد، پاسخ مسئله را عملا در حیاط مدرسه که برف در آن نشسته است و یا باغچه در آن قرار دارد، پیدا کنند. اگرچه این عمل ممکن است بیش از چند دقیقه طول نکشد، اما به دلیل اینکه این کار محیط کلاس را با محیط خارج از کلاس پیوند می دهد گردش علمی نامیده میشود.
u2- گردش علمی یک یا دو ساعتی. با دادن یک طرح کلی می توان از دقایق یک جلسه تدریس در خارج از کلاس استفاده کرد و تحتینات اثربخشی را در محیط مدرسه و یا در اطراف آن انجام داد؛ مثلا با توجه به مطالعه کتاب علوم می توان دانش آموزان را تجهیز کرد تا گلها و گیاهان حیاط مدرسه با زمینهای اطراف مدرسه را بررسی و گزارش تهیه کنند.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت فیزیولوژی قلب و دستگاه گردش خون در ۳۷ اسلاید
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی دکتر علی دلاور