دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی دکتر علی دلاور در ۵۲ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل اول : علم و روشهای علمی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل اول کتاب روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی دکتر علی دلاورچندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
علم و روشهای علمی
uعلم و روشهای علمی علم از آن نقطه و آن زمان آغاز شد که بشر به فکر حل مسائل مختلف زندگی افتاد. به عبارت دیگر، تاریخ تولد علم مصادف با تاریخ تولد بشر است. بشر اولیه برای حل مسائل و مشکلات خود از ابتدایی ترین مرحله شروع کرد و به کمک برخی از روابط تجربی قادر شد محیط پیرامون خویش را کم و بیش بشناسد و بدین طریق از پیچ و تاب و فراز و نشیب هستی آگاه شود. هدف این فصل، بحث و بررسی روشهایی است که بشر برای حل مسائل خود انتخاب کرده است. در این بحث تلاش خواهد شد که معایب و محاسن هر روش مشخص و سرانجام روش علمی به عنوان شایسته ترین وسیله برای شناخت واقعیت مورد بررسی قرار گیرد. پس از مطالعه این فصل انتظار می رود خواننده بتواند :
u 1- ضرورت استفاده از علم را بیان کند.
u ۲- منابعی را که بشر برای حل مسائل خود به کار برده است، نام ببرد
- u. ۳- معایب و محاسن هر یک از منابع اطلاعاتی را بیان کند.
u۴- استدلال قیاسی را تعریف کند و معایب آن را نام ببرد.
u ۵- تفاوت بین استدلالهای قیاسی و استقرایی را توضیح دهد.
u ۶- با یک مثال، استدلالهای قیاسی و استقرایی را با هم مقایسه کند.
u۷- تفاوت بین روش علمی و هر یک از روشهای قیاسی و استقرایی را بیان کند
- u. ۸- مراحل و مفروضه های روش علمی را نام ببرد.
u ۹- دانش نظری و تجربی را با هم مقایسه کند.
u۱۰ –نظریه را تعریف کند و ویژگیهای آن را نام برد.
محتوای اسلاید سوم
روش علمی در علوم تربیتی
uانسان از زمان تولد نسبت به محیط خویش کنجکاو بوده و تلاش کرده است که پدیده های پیچیده و بغرنج زندگی خود را حل کند؛ مثلا، از باد و باران و رعد و برق که کنجکاوی انسان اولیه را برانگیخت، گرفته تا مسائل روزمره که، تاثیر مستقیمی بر رفاه و احتمالا بقای بشر داشته است. همه ما، در جریان کارهای آموزشی روزانه خود با مسائلی نظیر: چگونه بیاموزیم؟ چگونه آموزش دهیم؟ دانش آموزان را به چه شیوهای راهنمایی کنیم؟ آموزش را چگونه سازمان دهیم؟ و دهها مسئله دیگر رو به رو هستیم که باید برای آنها پاسخ مناسب و درست ارائه دهیم و نهایتا تصمیم مقتضی اتخاذ کنیم.
uروشهایی که انسان برای پاسخ دادن به سوالات خود انتخاب می کند، متفاوت و گوناگون است. به عنوان مثال، به افراد غیر متخصص باید نوع کاری را که انجام می دهند گفت، ولی افراد متخصص برای فعالیتهای خود طرح و برنامه ریزی می کنند؛ زیرا انتظار می رود که آنها اطلاعات لازم را کسب کرده اند و قادر هستند تصمیمهای قابل قبولی اتخاذ کنند. اما سؤالی که مطرح است این است که یک دانشمند یا متخصص چگونه قادر است پاسخ درستی برای مشکل خود بیابد؟ گرچه منابع اطلاعاتی فراوانی نظیر: تجربه، اظهار نظر صاحبنظران و عرف و سنت وجود دارد، ولی باید توجه داشت که اطلاعات ناشی از دانش سازمان یافته، علمی است که می توانند با ارزشترین امکانات را درباره تصمیم گیری، فراهم سازند.
uپژوهشگر می تواند برای کسب اطلاعات معتبر و ارائه پیشنهادهای مفید به منظور اتخاذ تصمیم مناسب، از منابع موجود و پژوهشهای علمی استفاده کند.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب احتمالات و آمار کاربردی در روان شناسی و علوم تربیتی
دانلود پاورپوینت فصل دوم کتاب احتمالات و آمار کاربردی در روان شناسی و علوم تربیتی
دانلود پاورپوینت مدیریت انگیزش در سازمانها و اهمیت آن در جهت ارتقای بهره وری
دانلود پاورپوینت فصل اول روانشناسی ژنتیک تحول روانی از تولد تا پیری محمود منصور
دانلود پاورپوینت فصل ششم کتاب تعلیم و تربیت و مراحل آن غلامحسین شکوهی