دانلود پاورپوینت فصل یازدهم کتاب اصول حرکت شناسی ساختاری نوشته کلیم دبلیو. تامپسون ، ار. تی. فلوید ترجمه ولی الله دبیدی روشن در ۸۶ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد .
عنوان فصل یازدهم : تجزیه و تحلیل عضلانی تمرینات تنه و انتهای تحتانی بدن (پاها)
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل یازدهم کتاب اصول حرکت شناسی ساختاری نوشته کلیم دبلیو. تامپسون ، ار. تی. فلوید ترجمه ولی الله دبیدی روشن محتوای چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوای اسلاید ششم
شناخت مبانی برنامه تمرین
´اصل اضافه بار سنگینی بار). یکی از اصول اساسی فیزیولوژیکی تمرین، اصل اضافه بار است. این اصل بیان می کند که قدرت یک عضله یا گروهی از عضلات تا مقادیر ویژه ای، متناسب با بار قرار داده شده روی آن، افزایش می یابد. اگرچه تشریح کامل کاربردهای تخصصی اصل اضافه بار در مورد هر بخش از اجزاء آمادگی جسمانی از دایره بحث این کتاب خارج است، بعضی از مفاهیم کلی آن ذکر خواهد شد. به منظور بهبود قدرت و توانایی ماهیچه های بزرگ، مربیان پرورش اندام و آمادگی جسمانی باید اصل اضافه بار را به طور تدریجی و پیشرونده ای برای هر گروه از عضلات بزرگ بدن در تمام طول سال و برای تمام سطوح سنی به کار برند. در این روش، مقدار سنگینی و بار به کار برده شده به طور قابل توجهی تحت تأثیر عوامل متعددی قرار می گیرد. برای مثال، معمولا زمانی که یک فرد مبتدی (تمرین نکرده)، برنامه ای تمرینی را آغاز می کند، طی چند هفته اول انجام برنامه تمرینی، افزایش قابل ملاحظه ای در توانایی فرد برای بلند کردن وزنه حاصل خواهد شد. این افزایش بیشتر به دلیل ظرافت و هماهنگی عصبی- عضلانی است تا افزایش واقعی در قدرت بافتهای عضلانی. به همین ترتیب، در یک فرد کاملا تمرین کرده، بهبود نسبتا کمی در توانایی این فرد برای بلند کردن وزنه ملاحظه خواهید کرد. بنابراین، مقدار و میزان افزایش تدریجی سنگینی بار، به میزان زیادی متغیر خواهد بود و براساس نیازهای ویژه و اهداف تمرینی فرد هماهنگ و تنظیم می شود. سنگینی بار همیشه به طور تصاعدی افزایش نمی یابد. در دوره های معینی از تمرین، سنگینی بار باید برای بهبود نتایج کلی برنامه، به طور مدون و پیش بینی شده ای افزایش یا کاهش یابد. اصل اضافه بار را می توان از طریق تغییر یک با ترکیبی از متغیرهای مختلف تمرین (تکرار، شدت و مدت) تنظیم کرد. افزایش سرعت انجام تمرین، تعداد تکرارها، میزان وزنه و وهله های بیشتر تمرین، روشهای .. مختلفی برای تعدیل متغیرهای فوق و به کار بردن اصل اضافه بار است.
محتوای اسلاید هفتم
´اصل سازشهای ویژه نسبت به برنامه تمرینی اعمال شده (اصل SAID). اصلا SAID باید در تمام جنبه های فیزیولوژی تمرین و ورزش مورد توجه قرار گیرد. این اصل اظهار می دارد که بدن به تدریج و با گذشت زمان، به طور کاملا تخصصی و ویژه ای با سنگینی بار و فشارهای مختلف هماهنگ می شود. این اصل برای اشکال مختلف تمرین عضلانی و همچنین برای سایر دستگاههای بدن قابل اجراست. برای مثال، در صورتی که یک فرد به مدت چند هفته تحت تأثیر تمرینات ورزشی قدرتی در دامنه محدودیت از حرکت قرار گیرد، قابلیت و توانایی عضلات ویژه در گیر در اجرای این تمرینات، به طور اساسی در آن دامنه ویژه تمرین داده شده، افزایش خواهد یافت. در بیشتر موارد، قدرت کمی در ماورای دامنه تمرین داده شده، حاصل می شود. به علاوه، سایر بخشهای آمادگی جسمانی از قبیل انعطاف پذیری، استقامت قلبی عروقی و یا استقامت عضلانی (اگر هم توسعه یابند)، به میزان کمی توسعه خواهند یافت. به عبارت دیگر، برای دستیابی به فواید و مزایای خاص، برنامه تمرینی نیز باید به طور ویژه ای برای سازش و هماهنگی های مورد نظر طرح ریزی شود.
´و این نکته مشخص شده که این سازش ممکن است مثبت یا منفی باشد، که در هر صورت به روشهای صحیح به کار گرفته شده و پیش بینی شده در طرح و اجرای برنامه تمرینی مربوط می شود. انجام تمرینات زیاد و نامناسب در مدت زمان خیلی کم باعث آسیب بدن می شود. در صورتی که تمرینات خیلی کم و یا خیلی به ندرت انجام شوند، پیشرفت کمتری در فاکتور مورد نظر حاصل خواهد شد. برای اینکه برنامه ها به روش صحیحی طرح ریزی شوند، باید تمرینات گنجانده شده در آن برنامه برای تعیین اینکه آیا آن برنامه ها عضلات ویژه و مورد نظر را به کار می گیرند یا نه)، تجزیه و تحلیل شوند.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب اصول حرکت شناسی ساختاری ولی الله دبیدی روشن
دانلود پاورپوینت ساختار قامتی حرکات اصلاحی تشخیص راههای پیشگیری تمرینات