دانلود پاورپوینت فصل سیزدهم کتاب آسیب شناسی اجتماعی هدایت الله ستوده در ۳۱ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل سیزدهم : خودکشی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای فصل سیزدهم کتاب آسیب شناسی اجتماعی هدایت الله ستوده چندتا اسلاید را قرار می دهیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنید.
محتوی اسلاید دوم
خودکشی
خودکشی به معنای نابود کردن و از بین بردن خود ، پدیدهای است که سالیان دراز از روابط عشیره ای و سنتی تا روابط پیچیده شهرهای امروزی ، گریبان بشر را گرفته و در فراز و نشیب تحولات اجتماعی قلب و روح خانوادهها و اجتماع را آزرده است .
در فرا راه رشد و توسعه اقتصادی – اجتماعی ، هرچی بر پیچیدگی روابط و مناسبات اجتماعی افزوده میشود ، فاصله طبقاتی از هم بیشتر می گردد و سرخوردگی ها فزونی می یابد و در نهایت به افزایش تعداد خودکشی منجر میشود .
از هم گسیختگی پیوندهای سنتی و همبستگی های اجتماعی و نیز بیگانه شدن با ارزش ها و هنجارهای جامعه خودی ، موجب فزونی نرخ خودکشی در جامعه ها به ویژه در جامعه های صنعتی گردیده است .
محتوای اسلاید سوم
تعریف خودکشی
دست یافتن به تعریفی جامع و مانع برای خودکشی کار ساده ای نیست . ملاک کار اکثر کسانی که از خودکشی تعریف کرده اند بر اساس تعریف دورکیم بوده است .
دورکیم در سال ۱۸۹۷ تعریف زیر را ارائه کرد : خودکشی به هر حالتی از مرگ اطلاق میشود که نتیجه مستقیم یا غیر مستقیم عملی باشد که شخص قربانی آن را انجام داده و از نتیجه عملش آگاه بوده است .
این تعریف نه تنها موارد معمول خودکشی بلکه موارد مشابه دیگری را هم در بر می گیرد : یک سامورایی ژاپنی که خود را می کشد ، زیرا شرف خویش را که دار میبیند و . . . نمونه های دیگر خودکشی هستند .
تمام موارد مرگ اختیاری که در هاله ای از قهرمانی و افتخار پیچیده شده و در نگاه نخست به نظر نمی رسد خودکشی باشد ، مانند : مرگ عشاق نومید ، بانکداران ورشکسته در شرایط ناهنجار اقتصادی ، جنایتکار دستگیر شده و . . . که گاه خبر یا تفسیر آنها در ستون حوادث روزنامهها می آید ، همه باید جزو خودکشی شمرده شود
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی