دانلود پاورپوینت مسائل اصلی روانشناسی بهبود بخشی یادگیری دانشجویان در ۲۵ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت مسائل اصلی روانشناسی بهبود بخشی یادگیری دانشجویان چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
وضعیت روان شناسی و مشاوره در ایران ۱
۱ ÿ طبق گزارش فدراسیون اروپایی انجمن روان شناسان (ٍEuropean Federation of Psychologists’ Association EFPA) در سال ۲۰۰۴، در کشورهایی چون بلژیک، سوئد، دانمارک، و هلند برای هر یک هزار نفر از جمعیت یک روان شناس داشته اند. کل روان شناسان تمام کشورهای اروپایی (با ۵۳۳ میلیون جمعیت) ۳۲۰۰۰۰ نفر بوده است. در آلمان که ۸۳ میلیون جمعیت دارد ۴۵۰۰۰ روان شناس، در ایتالیا ۴۱۰۰۰ روان شناس، در فرانسه ۳۵۰۰۰ روان شناس، و در اسپانیا ۳۰۰۰۰ روان شناس مشغول به کار بوده اند. مطابق آمارهای سازمان روان شناسی جمهوری اسلامی ایران تعداد روان شناسان و مشاوران ایران (برای ۷۰ میلیون جمعیت) کلاً ۳۵۰۰ نفر است یعنی برای هر ۲۰۰۰۰ نفر یک نفر روان شناس و مشاور داریم. اگر بخواهیم به سطح کشورهای پیشرفته اروپایی برسیم باید نزدیک به ۷۰۰۰۰ روان شناس و مشاور داشته باشیم.
۲ ÿ این آمارها جدا از سطح تحصیلات و کیفیت کار روان شناسان و مشاوران مذکور است. مثلاً اکثر قریب به اتفاق روانشناسان کانادا و امریکا و کشورهای پیشرفته اروپایی مدرک دکترا دارند ولی در ایران (به عنوان مثال، از میان اعضای سازمان روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران) فقط ۱۵ درصد دارای درجه دکترا هستند و تا کنون فقط ۲۰۰ نفر پروانه گرفته اند که این تعداد در مقایسه با کانادا که ۹۰۰۰۰ روان شناس و مشاور آن دارای پروانه رسمی از انجمن روان شناسان و مشاوران کانادا هستد چندصد برابر کمتر است. البته تعداد دیگری از روان شناسان و مشاوران ایرانی از مراجع دیگری مثل سازمان ملی جوانان اجازه فعالیت گرفته اند که غالباً اعتبار کمتری دارد.
محتوای اسلاید سوم
ÿ وضعیت روان شناسی و مشاوره در ایران ۲
۳ ÿ اگر بخواهیم تعداد روانشناسان و مشاوران خود را به سطح سال ۲۰۰۳ کشورهایی چون کانادا یا سوئد و دانمارک برسانیم جمعاً به هفتاد هزار روانشناس رسمی و تأیید شده نیاز داریم که باید کیفیت حرفه ای داشته باشند.
۴ ÿ برنامه های درسی روان شناسی و مشاوره در ایران، کیفیت تدریس، و پژوهش و نوآوری در روان شناسی و مشاوره، نسبتاً ضعیف است. در حالی که برنامه های درسی روان شناسی در کشورهای پیشرفته صنعتی حد اکثر در هر پنج سال یکبار بازنگری و نوسازی می شود ما در کشور خود یک ربع قرن است که چنین کاری نکرده ایم. گروههای روان شناسی و مشاوره در دانشگاههای ما کیفیت حرفه ای بالایی ندارند و هر کس هر کاری که به نظرش می رسد انجام می دهد و در حال حاضر برنامه ریزی ملی در روان شناسی و مشاوره برای پاسخگویی به نیازهای عظیم جامعه در این حوزه ها را نداریم.
۵ ÿ بررسیهای ما نشان می دهد که وضعیت پژوهش در روان شناسی و مشاوره و تعلیم و تربیت نیز ضعیف است. مثلاً ما در فصلنامه علمی- پژوهشی نوآوریهای آموزشی در چهار سال اخیر ۷۰۰ مقاله از استادان و متخصصان دریافت کرده ایم که فقط توانسته ایم ۷۰ مقاله را به سختی انتخاب کنیم. پایان نامه های دکترا و مقالات علمی- پژوهشی ایران در حوزه های مذکور هم غالباً ضعیف و متوسط و دور از نوآوری های ارزشمند است.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی