دانلود پاورپوینت خود پنداره و مولفه های آن در ۲۱ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت خود پنداره و مولفه های آن چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید چهارم
مفهوم خود پنداره
خودپنداره Self-Concept برآورد کلی فرد از شخصیت خوداست این برآورد معمولاً ناشی از ارزیابیهای ذهنی ویژگیهای رفتاری خود است. در نتیجه خودپنداره ممکن است مثبت یا منفی باشد. خودپنداره مجموعهای از عقاید، باورها و بازخوردهای فرد درباره خودش است که بیشتر مبنای توصیفی دارد، تا قضاوت. خودپنداره را میتوان مجموعهای از افکار و عواطفی دانست، که سبب آگاهی فرد از موجودیت خود میشود. خودپنداره ترکیبی از تمامی افکار و احساس تصویری است که شخص نسبت به خود دارد. خودپنداره هر کس از همان ابتدای تولد، به ویژه از زمانی که توانسته با دیگران ارتباط برقرار کند، شروع به شکلگیری میکند. یعنی بر اثر تعامل و ارتباط برقرار کردن با پدر و مادر، خواهر و برادر، بستگان و اقوام، دوستان، همکلاسیها، معلم و غیره شناخت او از خود بیشتر میشود و به تدریج شناسایی مجموعه ویژگیهای او کامل میشود. امروزه بیشتر دانشمندان و روانشناسان معتقدند که خودپنداره تعیین کننده رفتار فرد است. چنانچه فرد با موقعیت و محرکی روبرو شود که با رفتار و ارزشهای او مغایر باشد، از خود مقاومت شدیدی نشان میدهد، ولی اگر با رفتار و ارزشهای او سازگار و موافق باشد، آنها را میپذیرد.
محتوای اسلاید پنجم
عوامل مؤثر در شکلگیری خودپنداره مثبت در کودکان
ایجاد محیطی اَمن و آکنده از اطمینان و اعتماد برای کودک.
۲٫ کودک باید به نحو مطلوبی از انتظاراتی که از او میرود، آگاه شود و توانایی درک قواعد و محدودیتها را نیز داشته باشد.
۳٫ فراهم کردن زمینه و شرایطی برای خود پنداره مثبت، احساس فردگرایی، شایستگی، کفایت، خودباوری و تحسین از خود، به نحوی که کودک احساس کند، که خودش را دوست دارد.
۴٫ ایجاد روابط مثبت سالم با دیگران، که در نهایت منجر به احساس پیوند صمیمانه شود. احساسی از پذیرش و مقبولیت، بویژه در روابطی که مهم و اساسی قلمداد میشوند.
۵٫ ایجاد تعهد، هدف و انگیزه در زندگی فرد، بطوریکه او بتواند اهداف قابل حصول و واقعبینانهای در زندگی خود داشته باشد و در برابر نتایج و پیامدهای اهداف و تصمیمات خود احساس مسئولیت نماید. فردی که از احساس تعهد قوی برخوردار است، قادر است کاری را شروع کند و براساس طرح و نقشه آن را بخوبی دنبال نماید و به انجام برساند.
۶٫ بطور کلی میتوان گفت که برای افزایش حس خودپنداره مثبت در کودکان، باید کارهای موفقیتآمیز سرشارشان را مورد تشویق قرار داد، برای فعالیتهای تحسین برانگیز آنها ارزش و اهمیت قایل شد و فرصت خودآزمایی و امتحان کردن را برای آنان فراهم کرد.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی