دانلود پاورپوینت فصل یازدهم کتاب روان شناسی عمومی (راهنمای متون روان شناسی به زبان انگلیسی) گرد آوری یحیی سید محمدی در ۲۰ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل یازدهم : درمان اختلالهای روان شناختی
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل یازدهم کتاب روان شناسی عمومی (راهنمای متون روان شناسی به زبان انگلیسی) گرد آوری یحیی سید محمدی چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید سوم
درمان زیستی
uدرمانهای زیستی غالبأ استفاده از داروها را شامل می شوند. اغلب داروهایی که در درمان اختلالهای روانی مؤثر واقع می شوند در ۵۰ سال اخیر کشف شده و به انقلابی در مراقبت کردن از بیماران مبتلا به این اختلالها انجامیده اند.
محتوای اسلاید چهارم
داروهای ضد روان پریشی
uداروهای ضد روان پریشی داروهایی هستند که برای درمان کردن نشانه های روان پریشی – هذیانها، توهمات، و آشفتگی شدید فکر مصرف می شوند. به نظر می رسد که این داروها با متوقف کردن برخی گیرنده ها که مخصوص انتقال دهنده دوپامین هستند تأثیر میکنند و بنابراین فعالیت دوپامین را در مغز کاهش می دهند. افراد مبتلا به اسکیزوفرنی معمولا باید این داروها را به صورت پیشگیرانه مصرف کنند (یعنی، حتی وقتی که نشانه های حاد را تجربه نمی کنند تا بدین ترتیب از شروع جدید نشانه ها جلوگیری نمایند.
uبا این حال، داروهای ضد روان پریشی بدون اشکال نیستند. اولا، با اینکه این داروها در درمان نشانه های روان پریشی مؤثر هستند، نشانه های منفی در اسکیزوفرنی را کاهش نمی دهند . مثل بی انگیزشی و نارسایی هایی در روابط میان فردی. بنابراین برخی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی که این داروها را مصرف میکنند امکان دارد که دیگر روان پریش نباشند، ولی هنوز هم قادر نیستند زندگی عادی را هدایت کنند، شغلی داشته باشند و روابط اجتماعی مثبت برقرار نمایند. ثانیا، اقلیت قابل ملاحظه ای (در حدود ۲۵ درصد از افراد مبتلا به اسکیزوفرنی اصلا به این داروها پاسخ نمی دهند، و از این رو حتی از نشانه های روان پریشی اسکیزوفرنی رهایی نمی یابند. ثالثا، این داروها عوارض جانبی قابل ملاحظه ای دارند که از جمله آنها بی حالی، خشکی دهان، دید تار، اختلالهای بینایی، و انواع بی نظمی های حرکتی هستند. یکی از جدی ترین عوارض جانبی حرکت پریشی دیررس است، اختلالی عصب شناختی که حرکات غیرارادی زبان، صورت، دهان، یا آرواره را شامل می شود. افراد مبتلا به این اختلال امکان دارد که بی اختیار لبهای خود را غنچه کنند، صداهای مکیدن درآورند، زبان خود را بیرون درآورند، یا حرکات غیرعادی دیگری را بارها و بارها انجام دهند. حرکت پریشی دیررس اغلب برگشت ناپذیر است و امکان دارد که در بیش از ۲۰ درصد افرادی که داروهای ضد روان پریشی را برای دوره های طولانی مصرف کرده اند روی دهد.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت نشانه شناسی در ۱۳۷ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب روان شناسی عمومی یحیی سید محمدی
دانلود پاورپوینت ۷ سوال کلیدی که کسب و کارها باید پاسخ دهند