دانلود پاورپوینت فصل هشتم کتاب نظریه های رشد مفاهیم و کاربردها نویسنده ویلیام کرین مترجمان دکتر غلامرضا خوی نژاد دکتر علیرضا رجایی در ۶۱ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل هشتم : نظریه یادگیری : پاولف ، واتسون و اسکینر
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل هشتم کتاب نظریه های رشد مفاهیم و کاربردها نویسنده ویلیام کرین مترجمان دکتر غلامرضا خوی نژاد دکتر علیرضا رجایی چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید سوم
پاولف و شرطی سازی کلاسیک
شرح حال مقدماتی
uپدر نظریه یادگیری امروزی، ایوان پترویچ پاولف (۱۹۳۶-۱۸۴۹) است. پاولف، در ریازن روسیه به دنیا آمد، پسر یک کشیش روستایی بود. پاولف تا ۲۱ سالگی، یعنی هنگامی که به کار علمی علاقه مند شد، تصمیم داشت کشیش شود. سپس سالهای زیادی به بررسی های فیزیولوژیکی پرداخت، و بالاخره در سال ۱۹۰۴ ، به دلیل کار بر روی دستگاه گوارش، برنده جایزه نوبل شد. اندکی قبل از این زمان، یعنی هنگامی که پاولف ۵۰ ساله بود، کار مشهور خود را در زمینه بازتابهای شرطی آغاز کرد. این علاقه تازه، با یک کشف تصادفی در مورد ماهیت ترشح بزاق در سگها به وجود آمداسگها به طور معمول، هنگامی که غذا با زبان آنها تماس پیدا میکند، بزاق ترشح میکنند این یک بازتاب فطرى است اما پاولف متوجه شد که سگهای او قبل از اینکه غذا در دهان آنها قرار داده شود، بزاق ترشح می کنند. آنها هنگامی که ظرف غذا را می دیدند و یا حتی هنگامی که صدای نزدیک شدن قدمهای افراد مراقب خود را میشنیدند، بزاق ترشح می کردند. موضوع این بود که بازتاب ترشح بزاق، حال دیگر به محرک جدید که قبلا خنثی بود، شرطی شده بود.
uپاولف برای مدتی تصمیم نداشت که یافته تازه کشف شده خود را دنبال کند و به تحقیق در این زمینه ادامه دهد. عاقبت بعد از مدتی کلنجار رفتن با خود، شروع به مطالعه فرایندهای شرطی سازی کرد. البته همچنان اصرار داشت که به عنوان یک فیزیولوژیست و نه به عنوان یک روان شناس کار کند. در حقیقت پاولف، در آزمایشگاهش همه افراد را ملزم کرده بود تا تنها از اصطلاحات فیزیولوژیکی استفاده کنند. اگر دستیارانش کلمات روانشناختی به کار می بردند، برای مثال به احساسات یا آگاهی سگ اشاره می کردند، جریمه می شدند
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی