دانلود پاورپوینت فصل هشتم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی در ۳۸ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد.
عنوان فصل هشتم : تنوع انسان و (( نژاد ))
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت فصل هشتم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی چندتا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید دوم
نژاد یک مفهوم بی اعتبار شده در زیست شناسی
از جهت ،تاریخی دانشمندان از دو جهت اصلی تنوع زیست شناختی انسان را بررسی کرده اند (۱) طبقه بندی ،نژادی رهیافتی که رد شده است و (۲) رهیافت تبیینی کنونی که بر فهم تفاوت های خاص تأکید میکند. در این جا هر یک از این رهیافت ها را به گونه ای فشرده بازنگری میکنیم نخست میپردازیم به مسایل طبقه بندی نژادی و سپس نمونه ای از رهیافت تبیینی به گوناگونی زیست شناختی انسان را به دست میدهیم. به هر روی اقرار به بی اعتباری مفهوم ،نژاد به معنای انکار وجود تنوع زیست شناختی انسان .نیست تفاوتهای زیست شناختی وجود دارند و برای همۀ ما آشکارند ولی رهیافت علمی کنونی تبیین این تفاوتها است و به معنای این نیست که بخواهیم انسانیت را به مقولات مجزایی به نام نژاد دسته بندی کنیم .
از جهت زیست شناختی نژاد باید نوعی دسته بندی نوع بشر به جمعیت هایی انسانی باشد که از نظر جغرافیایی جدا از هم باشند یک چنین شاخه های نوعی باید بتوانند با دسته های دیگر نوع خود آمیزش جنسی داشته باشند، ولی به خاطر جدایی جغرافیایی در عمل نباید بتوانند چنین کاری را انجام دهند اگر این شاخه های نوعی به اندازه کافی از هم جدا مانده باشند سرانجام میبایست به نوغهای متفاوتی تحول یافته .باشند برخی از زیست شناسان واژۀ «نژاد را برای اشاره به گونههای نژادی سگها یا گلها به کار میبرند برای مثال یک سگ بولداگ و یک سگ گرگی باید از گونه های متفاوت باشند. این گونههای نژادی اهلی شده نسلها است که به وسیله انسانها به گونه ای جداگانه و با دقت تخم کشی شده اند. ولی جمعیتهای انسانی چندان از همدیگر جدا نبوده اند که سرانجام به نژادهای متفاوت تحول یافته باشند. همچنین انسانها آن نوع تخم کشی نظارت شده را که باعث ایجاد انواع سگها و گلهای جداگانه شده است، تجربه نکرده اند. انسانها گرچه از جهت زیست شناختی متفاوت اند و صفات ژنتیکی جداگانه ای دارند ولی میان جمعیتهای بشری چندان شکافهای عمیقی پیش نیامده است که آنها را شاخه های نوعی یا نژادهای مجزا .بدانیم دگرگونیهایی در فراوانی ژن میان جمعیتهای انسانی همسایه مشاهده شده اند ولی این دگرگونیها تدریجی بوده و صورت حاد و شدیدی نداشته اند به این دگرگونیهای تدریجی «زنجیره» تفاوتهای ژنتیک میگویند به هر روی در میان انسانها آن تغییرهای حاد در ژنها و ویژگیهای زیست شناختی دیگر را نمییابیم که بتوانیم آنها را به نژادهای جداگانه تقسیم کنیم.
نمای کلی از اسلایدها
توجه : لینک دانلود پس از خرید برای شما نمایان شده و به ایمیل وارد شده نیز ارسال خواهد شد.
راهنمای خرید اینترنتی
دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی
دانلود پاورپوینت فصل دوم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی
دانلود پاورپوینت فصل سوم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی
دانلود پاورپوینت فصل چهارم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی
دانلود پاورپوینت فصل پنجم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی
دانلود پاورپوینت فصل ششم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی
دانلود پاورپوینت فصل هفتم کتاب انسان شناسی کشف تفاوت های انسانی کنراد فیلیپ کتاک ترجمه محسن ثلاثی